Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Moj dupeczek ma staly rytm zasypiania okolo 21:30 wiec go troszke trzymam do 20.30 mniej wiecej a pozniej kapiel i jedzonko ale oczywiscie zdarzaja sie jak zawsze odstepstwa od rytmu-jak glosno protestuje hihi
I co tam kochana znalazlas fajnego? Bo ja juz w sumie niewiem czego szukac w tej sieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 powiem szczerze,ze moj synek w domu malo co gada bo.... sporo spi... Ale zauwazylam,ze poza domem a szczegolnie w obecnosci innych ludzi lubi sobie czasem wiecej pogaworzyc
Daris jak kupowalam ta masc NATUSAN z cynkiem co mi polecilyscie to zobaczylam na tej samej polce ten spray Otri Baby i odrazu sobie skojarzylam go z linkiem,ktory byl podany tu na forum Roznica w cenie tez jest spora ale wiadomo,ze w aptece zawsze maja drozej A ta masc jest rewela na dupcie niemowlaczka-dziekuje kobietki za polecenie mi jej

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Serdecznie prosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,akurat dzisiaj czytam recenzje ksiazek. Jak pojade do Polski to znowu musze odwiedzic Empik
NANA76,prosze bardzo Jest duzo tych zinksalva,ale akurat z Natusan jest naprawde dobry.
A ten spray do nosa kupowalam w Coop Obs. Wkleilam link, bo najlatwiej znalezc w aptece. Ale nawet nie zwrocilam uwagi,ze taka roznica ceny jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A ja wam zapodam taka fajna stronke gdzie kazda z was moze sobie zamowic majteczki i staniczek za pol darmo
Juz mowie o co chodzi-dla niewtajemniczonych
Zamawiamy na tej stronce ktora podam na koniec piekny zestwik bielizny,wybieramy rozmiar i zaznaczamy jaki model nam sie podoba nastepnie wypelniamy nasze dane i zaznaczamy dwa krzyzyki czyli ze akceptujemy reguulamin i zgadzamy sie zeby na maila nam reklamy przysylali.
Akceptujac regulamin akceptujemy to ze ta paczuszka jak do nas dotrze to zaplacimy za nia w zaokragleniu 70kr za przesylke-tylko,ale tylko pod warunkiem ze po otrzymaniu tej paczki wyslemy do nich maila z wiadomoscia ze nie jestesmy dalej zainteresowane otrzymywaniem paczek i dziekujemy Na stronie jest napisane ze mozemy to zrobic pez podania przyczyny i kiedy tylko chcemy-wszystko jest niezobowiazujace Osobiscie ta dopiero bede zamawiac ale wczesniej juz korzystalam z tego typu ofert i nie natrafilam nigdy na zadnego kruczka i wszystko odbywalo sie zgodnie z umowa. mam nadzieje ze ktoras z was skorzysta sobie z tego tez
Link: www.seriomedia.com/no/solp/?cid=45&pid=21
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
ha! nawet Ida nocny marek spi od niemal godziny jejejejejejeeje... i to we własnym łóżeczku!!!!!! jupijajej! a dzis maz ja ukladal, wiec ja mialam "wolne", jeszcze tylko przed snem karmienie

a propos rzeczy dla maluszków - ja zamowilam cos takiego juz do nas jedzie, jak dojedzie i przetestuje, zdam relacje
www.canca.pl/index.php?option=com_conten...;id=81&Itemid=77

Aga - i co ciekawego znalazlas? Bo ja wyczytalam wiekszosc moich ksiazek i bede teraz tez zamawiac, moze cos polecasz szczegolnie?

daris - ja kupowałam w meny, ale chyba ponad 50 nok kosztowalo, ale glowy za to nie postawie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
aga31 pisz pisz ktora ksiazke teraz warto przeczytac bo ja uwielbiam czytac
lady_dosia napisz czy sie sprawdza bo rzeczywiscie interesujace
Tak sobie mysle...skoro ten spray najdrozszy w aptece...drogi w meny...tanszy w coopie to najtanszy bedzie w kiwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
daris , fajna ta bielizna moze zamowie

u nas tez mlody spi juz od 2 godzin

dobrej nocki dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a ma moze ktoras pozyczyc jakies fajne polskie ksiazki bo ja tu nie mam ani jednej a poczytalabym cos
zaraz zobacze wszystkie te wasze linki hehe
u nas daris w kiwi oczywiscie tego nie ma chyba ze w twoim jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok